Η Α.Σ Χανίων ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη

Για πρώτη φορά η ΟΕΦ / Α.Σ. Χανίων θα έχει την δυνατότητα να συμμετάσχει στην παγκόσμια έκθεση τροφίμων και ποτών Fancy Food Show 2017 της Νέας Υόρκης, όπου θα παρουσιαστεί το εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδό της. Η συμμετοχή γίνεται στα πλαίσια της συνεργασίας  με την εταιρία Άξιον Αγροτική, με άλλες οργανώσεις παραγωγών ελαιολάδου και επιτραπέζιας ελιάς απο την Ελλάδα, αλλά και με την εθνική κοινοπραξία των ελαιοπαραγωγών Ιταλίας.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 25 – 27 Ιουνίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο Jacob K. στη Νέα Υόρκη και την ελληνική συμμετοχή των οργανώσεων παραγωγών ελαιολάδου και επιτραπέζιας ελιάς, με τίτλο »PRODUCER ORGANISATIONS΄CERTIFIED PRODUCTS», θα την βρείτε στο περίπτερο Νο 2007.

Ακολουθεί και σχετικό Δελτίο Τύπου:

Πιστοποιημένα Προϊόντα Οργανώσεων Παραγωγών στη Νέα Υόρκη

Με όχημα την ποιότητα, την καινοτομία και την τεχνολογική υπεροχή, δεκατρείς ελληνικές Οργανώσεις Παραγωγών ελαιολάδου και επιτραπέζιας ελιάς υπό την καθοδήγηση της εταιρείας ΑΞΙΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ και σε συνεργασία με την Εθνική Κοινοπραξία των Ελαιοπαραγωγών Ιταλίας – Consorzio Nazionale Degli Olivicoltori (CNO), πρόκειται να παρουσιάσουν στην θερινή έκθεση τροφίμων και ποτών FANCY FOOD SHOW 2017, τα αποτελέσματα της μεταξύ τους συνεργασίας σε επίπεδο ιχνηλασιμότητας με τα υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα προϊόντα τους.

Στο περίπτερό Νο 2007, με τίτλο PRODUCER ORGANISATIONS΄CERTIFIED PRODUCTS (Πιστοποιημένα Προϊόντα Οργανώσεων Παραγωγών) θα μπορείτε να ενημερωθείτε για:

–              Τα συστήματα ποιότητας και ιχνηλασιμότητας τα οποία εφαρμόζονται στις εγκαταστάσεις των φορέων στο πλαίσιο των προγραμμάτων ΟΕΦ

–              Τα καινοτόμα εργαλεία ευφυούς γεωργίας τα οποία έχουν υιοθετήσει οι ελληνικές Οργανώσεις Παραγωγών, καλύπτοντας όλες τις πτυχές της ελαιοκαλλιέργειας καθώς και της μεταποίησης της πρώτης ύλης

Γιατί Ιχνηλασιμότητα;

–              Για την προστασία του καταναλωτή

–              Για την προστασία του περιβάλλοντος

–              Για την παραγωγή ποιοτικών τροφίμων

Σας περιμένουμε, στο εκθεσιακό κέντρο Jacob K. Javits Center, στη Νέα Υόρκη στις 25 – 27 Ιουνίου, 2017 για να γνωρίσετε τα υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα προϊόντα, από τις Οργανώσεις Παραγωγών Ευβοίας, Ζακύνθου, Θεσπρωτίας-Πρέβεζας, Κυνουρίας, Λιβαδειάς, Μεραμβέλλου, Μεσολογγίου-Ναυπακτίας, Μονοπατίου, Πεζών, Πηλίου-Β.Σποράδων, Πολυγύρου, Χαλκιδικής, Χανίων και CNO Ιταλίας.